ArloFlat (2016x908)

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?
Stichting Melieve kan persoonsgegevens over u verwerken, omdat u deze zelf bij het invullen van een inschrijfformulier, dat u via e-mail bij Stichting Melieve aangevraagd heeft, verstrekt heeft en/of omdat u informatie heeft opgevraagd via het secretariaat van Stichting Melieve. Stichting Melieve kan de volgende persoonsgegevens verwerken: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadres, website en vorm van aangeboden kunst. De daardoor ontvangen persoonsgegevens worden op een stand-alone-computer bij de secretaris bijgehouden t.b.v. de organisatie van de kunstmarkt. Stichting Melieve plaatst op haar website tevens foto’s van de kramen die gemaakt zijn tijdens de kunstmarkt ter promotie van de kunstmarkt.

Waarom heeft Stichting Melieve gegevens nodig?
Stichting Melieve verwerkt uw persoonsgegevens voor het organiseren van de kunstmarkt op de eerste zaterdag van september, om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als daar een reden voor is wat betreft de organisatie van de kunstmarkt en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Hoe lang bewaart Stichting Melieve gegevens?
Stichting Melieve bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Zolang de kunstmarkt georganiseerd wordt, worden de gegevens bewaard om u elk jaar opnieuw te vragen of u wilt deelnemen aan de volgende kunstmarkt.

Delen met anderen?
Stichting Melieve gaat vertrouwelijk en zorgvuldig om met de gegevens die u aan ons verstrekt. Stichting Melieve gebruikt uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Er zullen nooit gegevens van personen aan derden verstrekt of uitgewisseld worden via de website van Stichting Melieve of anderszins.

Beveiliging?
Stichting Melieve neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen uit de opgeslagen bestanden. Indien U een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering indient, zullen wij zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
U kunt hiervoor een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw Privacy [ Klik Hier ]
© Copyright: Stichting Melieve 2014 - 2024
Deze Website is ontworpen en wordt onderhouden door Herman Aben.