ArloFlat (2016x908)

Jaren geleden was het voor het laatst dat op de Abdijhof door de Stichting Hamstraat Promenade een kunstmarkt voor professionele kunstenaars werd georganiseerd. Door diverse omstandigheden is hier een einde aan gekomen.

Deze kunstmarkt is in 2001 in ere hersteld, echter met één verschil: het werd een kunstmarkt voor amateurs. De belangstelling én het succes waren én zijn nog steeds geweldig. Wederom was Stichting Hamstraat Promenade een van de organisatoren, dit keer bijgestaan door Stichting Melieve Dames Koninklijk Roermonds Mannenkoor.

In 2008 is de Stichting Hamstraat Promenade opgeheven en vanaf die tijd doet Stichting Melieve de organisatie alleen.
Deze kunstmarkt vindt jaarlijks plaats op de 1ste zaterdag in september op het prachtige Munsterplein in het centrum van Roermond.

Stichting Melieve heeft de beschikking over tientallen overdekte marktkramen, 4m x 1.20 m. De kramen worden op volgorde van binnenkomst toegewezen. Men kan zich aanmelden via en dan ontvangt men de algemene voorwaarden en het inschrijfformulier. Vol = vol.

Het is de bedoeling dat op deze kunstmarkt voor amateurs alle soorten kunstuitingen vertegenwoordigd kunnen zijn: teken- en schilderkunst, keramiek, goud- en zilversmeedkunst, opgezette vogels en vlinders, beelden, porselein beschilderen, marokijn bewerken, leren tassen en accessoires, creatief vilten met wol, glasfusing, keramiek, papierarchitectuur, eigengemaakte sieraden, handbedrukte sjaals, wenskaarten, antroposofische poppen, steiff beren, etc.

De entree is gratis.

Uw Privacy [ Klik Hier ]
© Copyright: Stichting Melieve 2014 - 2024
Deze Website is ontworpen en wordt onderhouden door Herman Aben.